Blog

Din hund er en god kilde til masser af frisk luft

Vil du gerne i gang med at få noget mere motion, men mangler du den rette motivation, kan det være en idé at få dig en hund.

En hund skal jo som bekendt luftes et par gange om dagen, og da den ikke kan klare det selv, er du nødt til at gå med den.

Pas på dine ting og din hund når du får ny hund i familien

Hvis du gerne vil have, at din Arne Jacobsen lampe eller dine B&O højtalere holder i mange år fremover, kan det være en rigtig god idé at skærme disse ting af eller gemme dem væk i den første periode, hvor du har hund, til den har lært, hvad den må og ikke må.

Det er også vigtigt, at du får styr på evt. åbne elektriske installationer eller lignende, som kan være en fare for hunden, hvis den bider i dem. Alt dette skal du gerne gå igennem, inden du får dig en hund, så både dine ting, og ikke mindst hunden, kan være i sikre hænder i dit hjem.

En god kilde til masser af motion

Det er jo altid godt at få gået en tur. Og med en hund er der ikke længere nogen undskyldninger for ikke at komme ud af døren. Din hund skal luftes, og sådan er det jo bare.

Så med en hund kan du være sikker på at komme ud i den friske luft hver eneste dag. Du bestemmer selv, hvor lange ture du har lyst til at gå – din hund kan med garanti sagtens klare at gå lidt længere end bare lige rundt om boligkvarteret.

Din hund vil altid med på tur

Din hund er heller ikke en, der siger nej til at gå en tur. Bevares, nogle enkelte hunde er ikke så livlige, men de fleste vil hellere end gerne ud at gå i naturen.

Hvis du plejer at gå med en ven eller veninde, eller en anden fra din familie, kan der være dage, hvor vedkommende ikke lige er frisk på at gå en tur sammen med dig. Sådan er det slet ikke med en hund.

Du kan altid være sikker på, at din hund er klar på en frisk travetur, og der er intet, der kan holde den tilbage. Det er en fornøjelse at have en hund som gå-makker.

En smart måde at sikre motion i dagligdagen

Er du en person, der har det med at sidde lidt for meget stille, og er der måske røget lidt for mange kilo på sidebenene i løbet af de sidste par år, er det måske ikke nogen helt dum idé at få en hund, der kan motivere dig til at få noget motion ind i din dagligdag.

Et abonnement til et fitnesscenter kan du jo nemt komme til at glemme. Men en hund der skal gå en tur, glemmer du altså ikke lige så nemt. I så fald skal den nok minde dig om det.

Din hund er en god kilde til masser af frisk luft
Din hund er en god kilde til masser af frisk luft

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.