Blog

Tag dit kæledyr med på besøg på plejehjemmet

Har du et kæledyr, og har du lyst til at bringe glæde og varme til andre mennesker, kan det være oplagt at undersøge, om der er mulighed for at tage det med til dit nærmeste plejehjem. Der er mange ældre, der sidder alene på plejehjemmene. Måske har de tidligere haft et kæledyr selv, men har nu ikke mulighed for at have det længere. Der er rigtig mange af disse ældre mennesker, der vil blive utroligt glade for at få besøg af dit kæledyr. Derfor er der også mange plejehjem, der tillader sådanne besøg.

Mange typer kæledyr plejer at være accepteret

Som regel er der jo tale om hunde, der kommer forbi sådan et plejehjem. Men der er også ofte mulighed for mange andre typer af kæledyr. Så hvis du har et kæledyr, der kan tages med rundt, selvom det ikke er en hund eller kat, kan det være, at der stadig er mulighed for at få det med på et plejehjem, hvor nogle af beboerne vil finde det fantastisk at kunne holde eller kæle med lige netop sådan et kæledyr, som du har dig. Det er i hvert fald altid en mulighed at tage en snak med personalet om det.

Kan få hele dagen til at blomstre op

Der er rigtig mange af disse beboere, der ville blive utroligt glade for at få besøg af en hund, en kat eller et andet kæledyr. De har rigtig nemt ved at connecte med dyrene, og hvis der er noget, der kan være med til at bringe et smil frem på deres læber, må det siges at være kæledyr. Så hvis du vil være med til at gøre deres hverdag lidt mindre grå i det, er det bare med at tage din hund, eller hvad du nu ellers har af kæledyr, med forbi.

Spørg dit lokale plejehjem

Er der et plejehjem i din by, er det jo bare med at tage kontakt til dem for at høre, om de har sådan en ordning, eller om det måske er på tide at sætte sådan en ordning i gang. Der er flere plejehjem, der allerede har en tradition for det, og måske er det også sådan på det plejehjem, der ligger i den by, du bor i. Du kan være sikker på, at beboerne vil blive kisteglade for at få besøg af søde kæledyr, næsten uanset hvilken art det så er.

Find persienner i træ på tilbud her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.