Blog

Sådan får du det bedste ud af gåtur med hunden

Hvis du er klikket ind på denne tekst, så er det nok fordi, du er hundeejer og mangler et par tips og tricks til, hvordan du gør den obligatoriske gåtur lidt sjovere! Læs med her!

Sørg for god underholdning i ørene

Der er ikke noget, der kan dreje dit fokus på noget mere spændende, end ved at lytte til en god podcast. Det kan fx thriller podcasts, hvor morderen skal findes eller mere lette lyttere som fries before guys.
Når du skal lytte til podcast, er det vigtigt, at du har god dækning på mobilen, så oplæseren ikke stopper midt i en spændende …. Du forstår pointen! Få fx Eesy fri tale, og så er du sikret god dækning!

Der findes ikke dårligt vejr, der findes kun …

… Og du kender sikkert allerede resten, men der er altså noget om snakken, du skal have noget om halsen, hvis du skal ud i koldt blæse- eller regnvejr. Så på med vanten og den varme jakke!

Når man går med hunden, har man ikke rigtig nogen at snakke med. Det kan du hurtigt lave om på – du tager bare telefonen frem og ringer til en veninde!
Der var engang, hvor folk kunne tale i telefon i timevis med hinanden, men nu gør vi det så sjældent. Det skyldes sikkert, at vi har så nem adgang til hinanden på messenger og andre sociale, digitale platforme, at en snak ikke er lige så trængende ellers. Men det er sjældent, man kommer forbi de helt dybe ting i en messenger samtale. Så sørg for du har det bedste mobilselskab, så du kan snakke længe uden at miste forbindelsen til din veninde.

Tag en god veninde med under armen

Det kan også være, du simpelthen skal blive bedre til at invitere dine veninder med på gåtur med hunden. Nogen kan mangle et formål for at gå, og så er det jo perfekt, at du har en hund, I kan tage med. Rigtig god fornøjelse med gåturen!

Sådan får du det bedste ud af gåtur med hunden
Sådan får du det bedste ud af gåtur med hunden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.