Blog

Hunde elsker at komme med på golfbanen

Der er ingen tvivl om, at hunde elsker at komme en tur med på golfbanen. Har du en hund, er det oplagt at tage den med, næste gang du skal ud at spille, uanset om det så er i Barløseborg golfklub eller en af de mange andre klubber i Danmark.

Begge får motion

Når du tager din hund med ud på golfbanen, er det jo også en god måde for jer begge at få motion. Din hund er glad for at komme med i disse naturskønne områder, og du kan have din bedste ven ved din side, når du vinder på en 18-hullers runde.

Golf er jo den perfekte sport for dig, der gerne vil ud og motionere, samtidig med at du har lyst til at konkurrere mod andre spillere.

Skal være i snor under hele spillet

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at din hund skal være i snor, mens du har den med ude på golfbanen. Det er for at holde styr på, at den ikke bare løber rundt på resten af banen, hvor alle de øvrige medlemmer spiller.

At have sin hund med ude på banen er jo fantastisk, og så går det nok, at den skal være i snor undervejs. Andre spillere har jo betalt en green fee for at få lov til at spille, så det ville ikke være hensigtsmæssigt for dem, hvis der bare løb hunde frit rundt på hele banen.

Hør om der er særlige regler du skal være opmærksom på

Reglerne for at have sin hund med på banen kan dog variere fra klub til klub. Derfor er det altid en god idé at spørge din klub, om det er i orden at have din hund med, og om der er nogle særlige regler og hensyn, du skal være opmærksom på undervejs på din tur.

Du kan som regel altid finde mere info om netop disse regler på klubbernes hjemmesider, hvis du ikke har mulighed for at tage kontakt til selve klubben.

Din hund vil elske at komme med på tur næste gang, du skal på golfbanen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.