Tag ud og se på dyr med ungerne i ferien

Savner du noget at lave med dine børn i ferien, kan det være en oplagt mulighed for jer at tage ud at kigge på dyr.

Find Dalai Lama fakta her.

Mange dyreparker og zoologiske haver i Danmark

Der er nemlig rigtig mange gode steder at kigge på dyr i Danmark. Der er mange dyreparker og zoologiske haver, så der er rigtig mange gode muligheder for at komme helt tæt på spændende dyr, næsten uanset hvor du så bor henne.

Er det længe siden, at I fx har været i en zoologisk have, er det da bare med at komme afsted. Det kan også være, at I skal en tur til en af de større parker, hvor der er meget mere plads, og hvor der er mulighed for at køre rundt til dyrene i egen bil.

Ikke en dyr fornøjelse

Det gode ved at tage i en dyrepark eller en zoologisk have er også, at det som regel ikke koster særlig meget. Det kan tit også være endnu billigere for ungerne at komme ind, og nogle steder endda helt gratis for de mindste, når der skal betales entré.

Så savner du noget at lave med dine børn i ferien, som ikke koster en halv bondegård, kan det jo være, at I skal tage ud og besøge nogle dyr en af de kommende dage. Du kan også være sikker på, at det bliver et hit blandt dine børn, når du foreslår det.

Perfekt sted at besøge i ferien

Har du ikke nogle andre gode idéer til, hvad du kan lave med dine børn i den kommende ferie, er det jo bare med at finde en dyrepark eller en zoo i nærheden af, hvor I bor, og så planlægge et besøg der.

Det gode ved de fleste parker er også, at der tit er gode muligheder for at få noget spise eller at drikke, så I ikke engang behøver at tage madpakke med hjemmefra. Det kan fungere som et rigtig godt supplement blandt en masse andre aktiviteter i en sjov ferie for hele familien.

Skal I ud i naturen, finder du oplysning om tæger og tægebid her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.